1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2024 05:05

Μιλενκόσκι - Κοκκινάκης: «Παίξαμε σοβαρά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην Καλαμάτα»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε για τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα:

 «Σήμερα παίξαμε σοβαρά και δεν δώσαμε καμία πιθανότητα στην Καλαμάτα να παίξει το παιχνίδι της. Η αντιμετώπιση του παιχνιδιού ήταν σημαντική, διότι σήμερα παίξαμε απόλυτα σοβαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα προπονηθήκαμε λίγο καλύτερα, και τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση.

Πριν τα πλέι-οφ, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι σοβαροί, και πιο έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αν θέλουν να κερδίσουν κάτι. Είπα πριν το παιχνίδι πως η Καλαμάτα είναι μία καλή ομάδα, και ότι την φετινή σεζόν δεν υπάρχει κακή ομάδα στο πρωτάθλημα.

Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, και σήμερα αυτό έγινε. Είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό, και φυσικά για τους τρεις βαθμούς. Τώρα είμαστε πολύ κοντά στην πρώτη τριάδα, έχουμε μόνο ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, αυτό με τον Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας, το οποίο θα κρίνει την τελική μας θέση». 


Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε: «Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική εντός έδρας για τη κανονική διάρκεια, και θέλαμε να εμφανιστούμε υγιείς, χαρούμενοι και με χαμόγελο στο πρόσωπο, πράγμα που κάναμε.

Σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να εμφανίσουμε στοιχεία τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση, γι' αυτό ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα και καταφέραμε να κάνουμε αρκετά από αυτά. Έτσι φτάσαμε και στη νίκη, σεβόμενοι την προσπάθεια που κάνει η Καλαμάτα, ερχόμενη από την Πρι Λιγκ. Κερδίσαμε και προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ