1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2024 01:54

Καστελάνι: «Δείξαμε ετοιμότητα παρά τα συνεχή διπλά ματς »

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: 

 «Για το ματς με την Καλαμάτα 80 «Γνωρίζουμε ότι αυτή η ομάδα έχει καλές προοπτικές. Άλλαξε έναν εκ των ακραίων της που προσθέτει κάτι έξτρα σε αυτή την ομάδα. Δεν έχουν πολλούς βαθμούς, αλλά μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα από ότι δείχνει η βαθμολογική τους θέση».

Για το παιχνίδι του CEV CUP: «Το παιχνίδι μας την Αρκάς ήταν δύσκολο για εμάς, 3-2 σετ. Τους τελευταίους τρεις μήνες παίζουμε σχεδόν συνέχεια διπλά ματς αλλά η ομάδα προσαρμόζεται σε αυτή την κατάσταση, αλλά είμαστε καλά, είμαστε έτοιμοι…».

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε: «Πάνω απ’ όλα μετράει το αποτέλεσμα, θέλαμε να πάρουμε το τρίποντο ώστε να διατηρηθούμε πρώτοι στη βαθμολογία. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα είναι λογικό κάποιες φορές να μην βγάζει τη φρεσκάδα που έχει πολλά ματς και δεν μπορείς να υποτιμάς ομάδες, οποιαδήποτε ομάδα της Volley League πόσο  μάλλον την Καλαμάτα μέσα στην έδρα της. ένα νωθρό ξεκίνημα, το καταλάβαμε μετά και μας ανάγκασε να παίξουμε καλύτερα.Τέλος καλό, όλα καλά, πήραμε το αποτέλεσμα».

Για τον αδελφό του, Κώστα, που αγωνίζεται στην ομάδα της Καλαμάτας: «Σίγουρα άμα ήταν απέναντι θά ’ταν ωραίο αλλά νομίζω ότι θα ήταν πρώτη φορά που θα παίζαμε αντίπαλοι, οπότε θα ήταν λίγο περίεργο.  Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καλαμάτα και στον αδελφό μου επίσης».

Για τις εντός εκτός συνόρων υποχρεώσεις του Ολυμπιακού: «Πρώτα έχουμε το ματς στην Τουρκία που είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε κάνει ένα πρώτο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και μετά πρέπει να κάνουμε το ίδιο, όπως το ίδιο ισχύει και με τη Σύρο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί να δείξουμε ότι έχουμε δυνάμεις  και να καταφέρουμε να πάρουμε άλλο ένα τρίποντο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ