1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2024 02:05

Ντάκουρης: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε γα την ηττα απο τον Ολυμπιακο:
Ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Σίγουρα είναι η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων. Ο πρώτος με τον τελευταίο, ο πρωταθλητής με την νεοφώτιστη ομάδα, σίγουρα ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, βέβαια δεν υπάρχουν και εύκολα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ και ελπίζουμε ότι και σήμερα θα γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μπροστά σε αυτό το πολύ ωραίο κοινό».
Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Σαφώς είναι μια τετράδα παιχνιδιών με τους τέσσερις πρώτους. Υπάρχει μια πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ των ομάδων, παρόλα αυτά εμείς μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτά τα παιχνίδια είτε αυτό είναι πόντοι είτε εμπειρίες.»

Για τον στόχο της σεζόν (σ.σ. παραμονή): «Θα το προσπαθήσουμε μέχρι τέλους. Εννοείται ότι είμαστε αισιόδοξοι». Ο Αμερικανός πασαδόρος της Καλαμάτας Matt West δήλωσε: «Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Νοιώθεις όμορφα όταν κερδίζεις στην έδρα σου ειδικά επειδή, απ΄ ότι γνωρίζω, εδώ έχει πολλούς φίλους ο Ολυμπιακός, οπότε είναι δύσκολο για τον κόσμο να υποστηρίζει την ομάδα μας και ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό! Είναι ωραία όταν κερδίζεις, όμως η ήττα δεν παύει να είναι ήττα, είτε με τρία, είτε με τέσσερα, είτε με πέντε σετ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ