1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2024 01:41

Ορφανός: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός σχολίασε για την ηττα απο τον ΠΑΟΚ:

 «Στο 1ο σετ ήμασταν πάρα πολύ κοντά, οι ομάδες πηγαίνανε πόντο- πόντο μαζί, τελικά ο ΠΑΟΚ εκεί κατάκτησε με πιο καθαρό μυαλό

Στο 2ο σετ βρεθήκαμε να χάνουμε με μεγάλη διαφορά από την αρχή και δεν καταφέραμε σε καμία περίπτωση να το ισορροπήσουμε αντίθετα θα έλεγα με το 3ο σετ που εκεί ισορροπήσαμε το ματς μέχρι το 20 από εκεί και πέρα με ένα πολύ δυνατό σερβίς η δικιά μας η επίθεση δεν μπόρεσε να τελειώσει κάποιες πολύ δύσκολες φάσεις και κατάφερε δικαίως ο ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο». 


Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Τόλης Αρμενάκης: « Πρέπει να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε σε κάποια σημεία που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 3-4 πόντους και καταφέραμε και επιστρέψαμε κατ' αλλά πάλι δεν έλειψαν τα εύκολα σφάλματα σε άλλα σημεία.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ουσιαστικά στα σημεία που τον απειλήσαμε και τον δυσκολέψαμε ήταν όταν μπορέσαμε να σερβίρουμε καλά και να τον βγάλουμε έξω από το φιλέ γιατί κατά τα ψέματα πάνω στο φιλέ την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να την κοντράρουμε είναι ψηλή και δυνατή ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ