1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2024 02:07

Ψάρρας: «Μέσα από τέτοιες ήττες γινόμαστε σκληρότεροι και καλύτεροι»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε:

«Ξέραμε πως θα έχουμε δυσκολία σήμερα για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί την Τετάρτη δώσαμε έναν αγώνα 6 σετ. Όχι μόνο κουραστήκαμε αλλά δώσαμε όλη μας την ενέργεια εκεί. Ο Μίλων δεν είναι ομάδα που μπορεί να παίζει τέτοια ματς κάθε τρεις μέρες. Δεύτερον απουσίασε ο Πολουγιάν. Έμεινε στην Αθήνα και η απουσία του περιόρισε τις επιλογές μας. Τρίτον η κακή εμφάνιση του Μολίνα που δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Δε μας έχει συνηθίσει αλλά όλα μπορούν να γίνουν και όλα είναι στο πρόγραμμα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με νέα ομάδα.

Δεν είχαμε δείγμα για τον πασαδόρο του αλλά και για τον νέο κεντρικό του. Εκανε ένα κανονικό παιχνίδι, νίκησε δίκαια και προχωράμε. Είναι βέβαιο πως θα ανακάμψουμε. Μέσα από τέτοιες ήττες γινόμαστε σκληρότεροι και καλύτεροι και ωριμάζουμε. Τα νέα παιδιά που βάλαμε έχουν νέες παραστάσεις. Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα, συνεχίζουμε στην Ευρώπη και ο νου μας είναι οι προημιτελικοί του CEV Cup». 

Ο λίμπερο του Μίλωνα Άρης Χανδρινός είπε: «Δεν είχαμε όρεξη και ενέργεια. Δείξαμε κακή εικόνα και κάναμε πολύ κακό παιχνίδι το οποίο πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Δε νομίζω πως ήταν η κούραση από τη Ναντ.

Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Περίμενα κάτι παραπάνω από τον εαυτό μου, από τους συμπαίκτες και όλη την ομάδα αλλά είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Πιστεύω πως ήταν κακή παρένθεση. Έχουμε πολύ όρεξη ως ομάδα και θα μπορέσουμε στη συνέχεια να κάνουμε και πάλι καλές εμφανίσεις ώστε να προχωρήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ