1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2024 01:16

Μιλενκόφσκι: «Πάμε για το Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι είπε πως στην ομάδα του έχουν γίνει πολλές αλλαγές και πως στο Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό περιμένει να παίξει ελεύθερα για να πάρει το τρόπαιο:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο με μία καλή εμφάνιση στα μεγαλύτερα σημεία του αγώνα. Δεν είναι εύκολο να παίζουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ διότι ο Αλεξέι Σαμουιλένκο έκανε μόλις δύο προπονήσεις και ο Μάρκος Γαλιώτος δεν έχει ακόμα πολύ καιρό. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη όπως δείχνει το σκορ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες και εξελίσσεται συνεχώς.

Η ομάδα μου βελτιώνεται και περιμένω να παίξει ακόμα καλύτερα. Εχουμε μπροστά μας το Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό στην έδρα του αντιπάλου μας. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Δεν έχουμε να χάσουμε αλλά μόνο να κερδίσουμε Θα παίξουμε ελεύθερα και δυνατά για να διεκδικήσουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ