1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2024 22:24

Kαστελάνι: «Παίξαμε έξυπνα και με σωστή τακτική»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για τη νίκη κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας:

 «Ηταν μία καθαρή νίκη και αυτό ήταν το ζητούμενο για μας διότι προερχόμασταν από μία δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε δύσκολη εβφομάδα, συνεχόμενα δύσκολα ταξίδια και δύσκολο παιχνίδι που προηγήθηκε. Μου άρεσε η ανταπόκριση της ομάδας και η σωστή νοοτροπία που είχε στα δύσκολα και στην πίεση. Η τακτική μας στο σερβίς ήταν σημαντικό.

Παίξαμε έξυπνα και με σωστή τακτική, βγάλαμε τον πασαδόρο τους έξω από τα τρία μέτρα και κάναμε πιο εύκολα τη δουλειά μας. Ο Ολυμπιακός παλεύει όλους τους αγώνες και έχει τη νοοτροπία του νικητή και την Τετάρτη έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν».

Ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Ημασταν κουρασμένοι από το ταξίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά μείναμε  συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που ήταν το τρίποντο. Συνεχίζουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Θέλαμε πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε στο CEV Cup που το θεωρώ επιτυχία. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα Σούπερ Καπ και θέλουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ