1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2019 19:41

Για το «2-0» ο Ολυμπιακός στην Βούλα, έτοιμη για την υπέρβαση η Θέτιδα

Ο Ολυμπιακός αν και δεν «άδειος» ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στις Σέρρες, έφθασε κοντά στην ήττα από τη Θέτιδα στο «Μελίνα Μερκούρη», όμως κατάφερε να κάνει το «1-0» που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς.

Από την άλλη η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος η νεοφώτιστη ομάδα του Γιάννη Νικολάκη σε πλέι οφ, αν και έφτασε κοντά στην έκπληξη της χρονιάς , γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.Αν οι «ερυθρόλευκες» φτάσουν στο «2-0» στη Βούλα (19,00), θα πάρουν το εισιτήριο για την σειρά των μεγάλων τελικών, ώστε να διεκδικήσουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο στο Ρέντη. Δική μου επιθυμία είναι η ομάδα να μπει απελευθερωμένη, χαρούμενη και αποφασισμένη να παίξει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως φάνηκε στον πρώτο αγώνα φάνηκε η αίσθηση που έκανε συνολικά φέτος η Θέτιδα και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ):  «Σίγουρα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως είχα αναφέρει, ήμασταν λίγο τυχεροί. Η ομάδα επίσης ήταν λίγο κουρασμένη σωματικά και λίγο επηρεασμένη ψυχολογικά από το Κύπελλο, αλλά αυτά πέρασαν τώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα και θέλουμε να προκριθούμε στους τελικούς με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς».

 

Volleyleague Γυναικών - Πλέι οφ - Πρώτοι ημιτελικοί

Τετάρτη 10 Απριλίου

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις (1-0 νίκες) 3-2 (22-25, 25-15, 18-25, 25-23, 15-11) Διαιτητές: Ράντσιου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Καλυμνίου.

ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ (0-1 νίκες) 2-3 (17-25, 25-20, 14-25, 25-23, 14-16) Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Μουστάκη.

Volleyleague Γυναικών - Πλέι οφ - Δεύτεροι ημιτελικοί
Σάββατο 13 Απριλίου

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - Ολυμπιακός ΣΦΠ (0-1 νίκες) Διαιτητές: Κυριοπούλου, Βελώνης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σταυράτη, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας (1-0 νίκες) Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Τρίτο παιχνίδι - Τετάρτη 17 Απριλίου (Αν χρειαστεί)
Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Kαστελάνι: «Παίξαμε έξυπνα και με σωστή τακτική»
    Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για τη νίκη κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας:
  • Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής
    Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.
  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.
  • Για τρίτη χρονιά παρέμεινε στην Θέτιδα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου
    Κάτοικος Βούλας για τρίτη χρονιά θα παραμείνει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η διοίκηση της Θέτιδας ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με την διεθνή Κύπρια ακραία και αρχηγό της ομάδας, η οποία βοήθησε αποφασιστικά το σύλλογο να τερματίσει και πάλι στην πρώτη τετράδα της Volleyleague γυναικών.
  • Όταν ο Γιάννης Νικολάκης μετέφρασε τον... Γκάιτς!(vd)
    Ένα σπάνιο στιγμιότυπο είχαμε μετά τον αγώνα θρίλερ, της Θέτιδας με τον ΑΟ Θήρας για την Volleyleague γυναικών που έληξε με 2-3, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μπρανκο Γκάιτς, ζήτησε από τον συνάδελφο του στην ομάδα της Βούλας, Γιάννη Νικολάκη να μεσολαβήσει ως μεταφραστής για τις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει για την έκβαση του ματς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ