1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2024 22:39

Τσιτιγκόϊ: «Τα ατομικά λάθη στοίχισαν την ήττα»

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόϊ δήλωσε:

Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες μεγάλης αξίας, είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά το πρόβλημα σήμερα ήταν τα δικά μας αβίαστα λάθη. Εκεί που δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη, πάλι είχαμε πολλά ατομικά λάθη, ενώ και ο πασαδόρος μας με τον καινούριο ακραίο δουλεύουν μαζί μόλις πέντε μέρες και η συνεργασία τους θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Πιστεύω όμως πως τα ατομικά λάθη ήταν αυτά που έφεραν την ήττα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ δυνατό σερβίς κάτι που ξέραμε, όλοι οι παίκτες του σερβίρουν καλά, αλλά είχαμε δουλέψει σε αυτό. Το πρόβλημα ήταν πως δεν παίξαμε με ομαδικότητα και κοιτάξαμε περισσότερο το «εγώ» μας, αφού προσπαθήσαμε ατομικά να δείξουμε πράγματα.

Σίγουρα μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε Το σημαντικό σε αυτά τα ματς με ομάδες όπως Ολυμπιακός και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από αυτά τα ματς. Να αποκομίζεις κάποια πράγματα και να μην λειτουργείς συναισθηματικά ή να προσπαθείς ατομικά να κερδίσεις τέτοιους αντιπάλους. Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο και για αυτό θα πρέπει να μαθαίνεις, ώστε να βελτιώνεσαι ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών για εμάς».

Ο πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας Κάμερον Κιν είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς αθλητές σε όλες τις θέσεις, έμπειρους, που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, αλλά εγώ σήμερα είμαι λίγο απογοητευμένος από το σερβίς μας. Στο α’ σετ παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά στο β’ και γ’ σετ κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση και μετά από αυτό χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, τη συγκέντρωση μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Αν και προπονούμαστε μαζί , μόλις λίγες μέρες με τον νέο ακραίο, πιστεύω πως ο Ζακ (σ.σ Χάτσεσον) έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, προσπάθησε να ακολουθήσει αυτά που είπε ο προπονητής και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Πιστεύω πως στη συνέχεια θα δουλέψουμε ακόμη καλύτερα όλοι μαζί και περιμένω καλύτερες μέρες για την ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ