1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2023 23:45

Τσιτιγκόϊ-Μποζίδης: «Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας»

.  Ο προπονητής του Άθλου Κριστιάν Τσιτιγκόϊ δήλωσε για το σπουδαίο τρίποντο στην Πολίχνη

 «Κάθε φορά η ίδια ιστορία… Θα μπορούσαμε αντί να είμαστε ευχαριστημένοι όπως τώρα, να χάναμε και να είμαστε λυπημένοι. Παίξαμε πολύ καλά στην αρχή, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, βρήκαμε λύσεις σε κάποια προβλήματα και ξαφνικά πάλι η τακτική μας χάθηκε, δεν είχαμε «καθαρό» μυαλό και δεν ανταποκρινόμασταν όπως έπρεπε στο παιχνίδι.

Κάποιες φορές όλα αυτά μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε, το πετύχαμε όμως σήμερα. Η σημερινή νίκη είναι σημαντική γιατί, μετά από τα παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έχουμε μπροστά μας αντιπάλους στα μέτρα μας, από τους οποίους μπορούμε να κερδίσουμε πολύτιμους πόντους. Το πρωτάθλημα, όπως έχω πει, είναι μικρό και σύντομο και δεν σου δίνεται η ευκαιρία σε πολλά παιχνίδια να πάρεις βαθμούς. Τώρα επιτέλους θα πρέπει με Κηφισιά, Καλαμάτα και Σύρο να αρχίζουμε να συλλέγουμε βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας…»

O πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας Παναγιώτης Μποζίδης είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, έγινε ένα ματς δυνατό και κουραστικό. Παρόλο που πήραμε το ‘α σετ, συνεχίσαμε άσχημα, αλλά στη συνέχεια δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι, ότι αξίζουμε και το διεκδικήσαμε έως το τέλος. Αυτή νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική, μας δίνει μια μεγάλη ανάσα, τώρα έχουμε ρεπό και θα προετοιμαστούμε καλύτερα, για να δούμε τι έφταιξε, αν και γνωρίζουμε... Δεν πήγαμε καλά στην υποδοχή, σίγουρα κάναμε πάρα πολλά λάθη και νομίζω πως πρέπει να βελτιώσουμε λίγο το παιχνίδι μας στο μπλοκ-άμυνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ