1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2023 00:06

Ορφανός-Μαυροβουνιώτης : «Πληρώσαμε τα παρα πολλά λάθη μας»

 Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός υποστήριξε για την ήητα απο τον Άθλο

 « Συγχαρητήρια στην Ορεστιάδα, κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα μας. Βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 2-1 αλλά δυστυχώς κολλήσαμε σε μια περιστροφή μας ξέφυγαν πάρα πολύ και στο ται μπρεικ κάναμε πολλά λάθη, που δυστυχώς τα λάθη αυτά στο ται μπρεικ μετράνε διπλοί πόντοι.

Συνεχίζουμε, κρατάμε τον ένα βαθμό που πήραμε, έχει δρόμο το πρωτάθλημα, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας με Κηφισιά και Καλαμάτα εντός έδρας για να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Σκοπός στα δύο επόμενα ματς είναι η νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε το σημερινό, να κρατήσουμε τα καλά κομμάτια, να μας προβληματίσουν τα άσχημα κομμάτια που είχαμε, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και να πάμε στα επόμενα παιχνίδια». 

Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε :« Ήταν ένα ντέρμπι και το ξέραμε από την αρχή. Σίγουρα όταν πας στο ται μπρεικ είναι κορώνα-γράμματα. Το ματς κρίθηκε στα καλά σέρβις της Ορεστιάδας στο 5ο σετ. Σίγουρα όμως θα ήταν διαφορετικό αν το 1ο σετ κατέληγε στα δικά μας χέρια. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελειώματα του πρώτου σετ και να το κατακτήσουμε. Από εκεί και πέρα δε μένουνε εδώ. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια μπροστά μας για τον πρώτο γύρο τα οποία τα θέλουμε έτσι ώστε να έχουμε όσο δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Οπότε σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και προχωράμε». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ