1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2023 00:43

Ντάκουρης-Οκάμπο: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω σημερα»

 Ο προπονητής της Καλαμάτας Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε για την ηττα απο τον Μίλωνα:

 «Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση που μας άνοιξε ο Μίλωνας και σε ένα βαθμό το καταφέραμε. Ο Μίλωνας είναι πολύ πιεστικός στο σέρβις και θεωρώ ότι κομβικό ήτανε το δεύτερο σετ όπου ενώ ήμασταν κοντά στο σκορ δύο παιδαριώδη λάθη μας κόστισαν. Νομίζω αξίζαμε κάτι παραπάνω σήμερα. Σίγουρα είναι πολύ καλή ομάδα εμείς τεσταραμε τον εαυτό μας να δούμε σε ποιο από τα δύο γκρουπ Δυναμικότητας του πρωταθλήματος ανήκουμε. Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μίλωνα αλλά και στους δικούς μας αθλητές για την προσπάθεια που κάναμε».

Ο διαγώνιος της Καλαμάτας Ροντρίγκο Οκάμπο δήλωσε: «Καταρχήν συγχαρητήρια στο Μίλωνα που κέρδισε και έπαιξε πολύ καλά. Στο πρωτάθλημα ο Μίλωνας ανήκει στις τέσσερις πρώτες ομάδες. Παίξαμε αρκετά καλά δεδομένου ότι είναι και η πρώτη μας χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια και χρειαζόμαστε αυτή την καλή απόδοση για την ομάδα

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ