1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2023 23:13

Χριστοφιδέλης: «Παρουσιάσαμε τα ίδια προβλήματα» Ρικάρντο: «Νέα αρχή από το επόμενο ματς» (vid)

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε

«Το παιχνίδι δεν ήταν δύσκολο μόνο γιατί παίζαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί αντιμετωπίζουμε φέτος πολλές δυσκολίες. Και σήμερα παρουσιάσαμε τα ίδια προβλήματα. Προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό όμως δυστυχώς δεν το καταφέραμε.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο έπρεπε χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας ως ομάδα όμως αλλά αυτό είναι δύσκολο ιδιαίτερα μετά από άσχημες εμφανίσεις. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θέλω να είμαι αισιόδοξος.

Ο Ρέγκο Ρικάρντο υποστήριξε: «Πριν την έναρξη του αγώνα πιστεύαμε ότι θα κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με αυτά των προηγούμενων αγωνιστικών. Δυστυχώς σε κάθε σετ μείναμε πίσω στο σκορ από νωρίς, κάτι που έδωσε την άνεση στον ΠΑΟΚ να παίξει με ασφάλεια. Δεν μπορέσαμε να τους βάλουμε πίεση. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ