1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2023 00:02

Αναζητείται νίκη στο Ζηρίνειο μεταξύ Κηφισιάς και Καλαμάτας 80 (2η αγωνιστική, 4/11, 19:00, ESAP T.V. You Tube)

Το ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς και του Α.Ο.Καλαμάτα 80 ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 2η αγωνιστική, 4/11, 19:00, ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης). Θα υπάρξει σύνδεση με το γυμναστήριο της Πολίχνης από 16:40 για την πραγματοποίηση pre game του αγώνα.


Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Volley League. Γενικά όμως είναι και ο πρώτος αγώνας του Α.Ο.Π.Κηφισιάς για το εφετινό πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα είχε ρεπό. Οι ατυχίες στην προετοιμασία με τους τραυματισμούς έφεραν πίσω την προετοιμασία, ενώ έγιναν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Εντός των ημερών αναμένεται να φτάσει ο νεοαποκτηθής Μεξικανός διαγώνιος Μπάκα Λουίς Ερνάντεζ. Η Κηφισιά τη σεζόν 2022-23 πήρε πάνω στο νήμα την 5η θέση από το Φοίνικα και έχει στόχο όχι μόνο την καλή πορεία στους εγχώριους στόχους αλλά και αξιοπρεπή πορεία στο Τσάλεντζ Καπ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Η πρεμιέρα κάθε αγωνιστικής περιόδου είναι ιδιαίτερη. Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα στο κομμάτι της τακτικής για να αντιμετωπίσουμε την Καλαμάτα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρά τα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας, πιστεύω ότι με καθαρό μυαλό θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε στο γήπεδο έτσι όπως θέλουμε. Θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Βασικός μας στόχος είναι η νίκη στην πρεμιέρα αλλά και η απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού».

Ο έμπειρος πασαδόρος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία για όλες τις ομάδες. Στην πρεμιέρα παίζουμε απέναντι σε μία νέα ομάδα στη Volley League η οποία διαθέτει ενθουσιασμό. Από την πλευρά μας δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια και δεν διαθέτουμε τον αγωνιστικό ρυθμό που θα θέλαμε. Για εμάς είναι σημαντικό να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με νίκη, παίζοντας παράλληλα όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο αγωνιστικό μας πλάνο. Η Καλαμάτα αν και νεοφώτιστη διαθέτει αθλητές που έχουν σημαντικές παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Η Καλαμάτα μετά την ήττα στην έδρα της από τον Άθλο με 3-2 σετ κάνει την πρώτη της έξοδο στην κατηγορία αναζητώντας και την πρώτη της νίκη.

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Παναγιώτης Ντάκουρης είπε: «Με τον Άθλο δυστυχώς δεν πανηγυρίσαμε. Παλεψαμε όμως και κρατάμε τον πολύτιμο βαθμό που πήραμε και την ανατροπή που καταφέραμε στο 4ο σετ ενώ χάναμε 10-7. Ακολουθεί δύσκολη έξοδος, αλλα στην κατηγορία δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η κηφισιά είναι μια παραδοσιακή ομαδα στην Volley League και είναι πολύ δυνατή μεσα στην έδρα της. Προετοιμαζόμαστε με αρκετές δυσκολίες όλη την εβδομαδα όπως για παράδειγμα ο χριστόφας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ορεστιάδα και ακολουθεί την εβδομάδα συντηρητικό πρόγραμμα. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Από την 4η θέση και κάτω θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωταθλημα και θα κερδίζει η ομάδα που θα βρίσκεται στην καλύτερη ημερα.

Ο έμπειρος ακραίος της Καλαμάτας Γιάννης Μαντέκας που τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην Κηφισιά δήλωσε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άθλο και έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην προπόνηση αλλά θεωρώ ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο ντεμπούτο της ομάδας στην κατηγορία με αντίπαλο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο, ωστόσο πιστεύω ότι πήραμε ένα βαθμό που θα φανεί πολύ χρήσιμος. Είχαμε όμως δυναμική παρουσία του κόσμου και αυτό μας έχει δώσει ώθηση».


Εκτός από τον Μαντέκα και ο Δημήτρης Παλαιολόγος που είναι στο ρόστερ της Καλαμάτας έχει αγωνιστεί στην Κηφισιά.

 

Volley League 2023-24

2η αγωνιστική
Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πολίχνης, 17.00 (Volley League ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Βασδέκης, Καπλάνης, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 19.00 (Volley League ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο. Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Σπίγγου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» Ορεστιάδα, 19.00 (Volley League ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πυλούδης, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00 (Ε.Ρ.Τ.-3 HD): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Ρεπό ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ