1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2023 21:46

Ορφανός - Κεσεσίδης: «Μας επηρέασε η απώλεια του 1ου σετ από τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ:
  «Καταρχάς γνωρίζαμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός, είναι ο πρωταθλητής, είναι μια καλή ομάδα και προέρχεται από μεγάλες νίκες και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα οπότε ξέραμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Όσον αφορά το ματς, είμαστε πικραμένοι θα έλεγα γιατί στο πρώτο σετ ήμασταν πολύ καλοί, πήγαμε πολύ καλά στο σέρβις, το κρατήσαμε, ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο απειλητικός, βρεθήκαμε να προηγουμαστε αρκετές φορές μέσα στο σετ όμως δεν καταφέραμε να το κλείσουμε, αυτό βέβαια επηρέασε και την ψυχολογία. Στα δύο τελευταία σετ εκεί έπεσε πάρα πολύ η απόδοση στο σέρβις μας, είχαμε πολλά χαμένα, δεκαοκτώ χαμένα συνολικά, ο Ολυμπιακός μετά άρχιζε να παίζει με πολύ υψηλά νούμερα υποδοχής και ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα άμα της δώσεις την μπάλα τέλεια και την πάρει ένας πασαδόρος σαν τον Τράβιτσα καταλαβαίνουμε μετά ότι δυσκολεύει. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν μέσα, ήμασταν σχετικά κοντά κάποιες στιγμές. Δεν θεωρώ ότι ήταν πολύ κακή η δικιά μας ημέρα, συνεχίζουμε έχουμε πολύ δύσκολα ματς μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα και πρέπει οπωσδήποτε να μαζέψουμε έστω και κάποιους βαθμούς».


Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Θανάσης Κεσεσίδης: «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού, επάξια κέρδισε. Η δική μας ομάδα μπήκε καλά στο πρώτο σετ, έπαιξε πολύ καλά στα σημεία που θέλαμε, κάναμε σερβίς, πιέζαμε, το μπλοκ δούλεψε. Είχαμε μια διαφορά την οποία δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ώστε να πάρουμε το πρώτο σετ, από εκεί και έπειτα η απόδοση μας έπεσε και επήλθε το 3-0 δίκαια. Σίγουρα κρατάμε ότι βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό θέλουμε σε κάθε αγωνιστική, θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε στα σημεια που δεν μας πήγαν καλά έτσι ώστε να μπορέσουμε να εμφανιστουμε επάξια απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ