1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2023 21:21

Ψήλωσε με τον Έκτορα Καμαρινόπουλο η Κηφισιά

Λίγες ώρες πριν την είσοδο της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Volley League με αντίπαλο την Κηφισιά, η διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, ανακοίνωσε την απόκτηση του 18 χρονου κεντρικού (2μ09), ‘Εκτορα Καμαρινόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΠ αναφέρει:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Έκτορα Καμαρινόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.Ο 18χρονος κεντρικός αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες αθλητές και θα αποτελέσει ακόμα μία αξιόπιστη επιλογή στο ρόστερ της ομάδας των βορείων προαστίων.Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2005 και έχει ύψος 2, 09 μ.

Έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες. Έχει λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 το 2022 και το καλοκαίρι του 2023 συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που διεξήχθη στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς ο Έκτορας Καμαρινόπουλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΟΠ Κηφισιάς. Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος μίας ομάδας με ιστορία, παράδοση και σταθερή παρουσία στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βελτιωθώ ως αθλητής και να βοηθήσω την ομάδα μου. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις»

.Προηγούμενες ομάδεςΑΕΚ: 2019-2023

Σχετικά άρθρα

  • Στον πάγκο της Κηφισιάς μέχρι το 2026 ο Κώστας Χριστοφιδέλης
    Tην ανανέωση της συνεργασίας για δύο χρόνια ακόμη, μέχρι το 2026, ανακοίνωσε η διοίκηση της Κηφισιάς με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη.
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 56ο πρωτάθλημα της Volley League
    Όλα είναι έτοιμα για το σερβίς στο 56ο επαγγελματικό πρωτάθλημα Volley League. Oι 9 κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ βρίσκονται σε θέση σερβίς για να διεκδικήσουν τον τίτλο.
  • Τα ρόστερ των ομάδων της Volley League 2023-2024
    Τα ρόστερ των 9 ομάδων της Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
  • Συνεχίζει στον πάγκο της Κηφισιάς ο Κώστας Χριστοφιδέλης
    Μετά την  περσινή σπουδαία σεζόν στην Κηφισιά και την πρόκριση στο Challenge Cup , ο επιτυχημένος προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των βορείων προαστείων και για τη νέα σεζόν της Volley league,με στόχο να συνεχιστούν οι διακρίσεις για τον ΑΟΠ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ