1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2023 01:19

Τζουλιάνι: «Απο μεγάλο λάθος των διαιτητών χάθηκε η νίκη»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι φανερά εκνευρισμένος με την διαιτησία είπε:

«Ξέραμε, ότι η σειρά θα είναι σκληρή. Στο πρώτο σετ, χάσαμε μια ευκαιρία να το πάρουμε, όμως στο πέμπτο σετ, έγινε μεγάλο λάθος από τους διαιτητές και χάθηκε η νίκη. Η έκρηξη μου ήρθε, επειδή χάσαμε. Όλοι είδαν αυτό το πολύ σοβαρό λάθος! Πάμε να παλέψουμε στο επόμενο ματς, δεν αλλάζει κάτι, πρέπει να κερδίζουμε τρία παιχνίδια».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα δήλωσε: «Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Εγινε λάθος στο τάι μπρέικ. Είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη αλλά έγινε ένα μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο. Ήταν σκληρό παιχνίδι.

Δεν κάναμε τον καλύτερο αγώνα μας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε όπως πρέπει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν τα παρατάει ποτέ, αναμένω υψηλού επιπέδου βόλεϊ και σκληρό παιχνίδι».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Διορθώσαμε κάποια κενά στοιχεία που είχαμε και φτάσαμε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή.

Στο τάι μπρέικ, μια φάση ήταν καθοριστική για εμάς, ήμασταν σε καλή περιστροφή. Μια φάση, η οποία έκρινε ίσως το ματς! Ο διαιτητής θεώρησε ότι ακούμπησα την μπάλα, όμως η μπάλα ήταν πολύ μακριά. Και δεν συμβουλεύτηκε τον επόπτη, ο οποίος είπε ότι η μπάλα πέρασε μακριά από μένα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ