1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2023 01:47

Λάϊος: «Κάναμε ενα καλό δώρο στους φιλάθλους μας»

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Γιάννης Λάιος δήλωσε

«Κάναμε αυτό που έπρεπε που ήταν και το ζητούμενο, ψάχναμε 5 πόντους και πήραμε τους 3. Παρόλο που δεν ήταν καλό το παιχνίδι από την πλευρά μας, μας βγήκε μία νευρικότητα και ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Γκένοφ που δεν χρειαζόταν, ωστόσο το διαχειριστήκαμε και αφού πήραμε το σετ, εξελίχθηκαν όλα στη συνέχεια πιο ομαλά, πιο εύκολα. Παίξαμε πιο αργά από όσο παίζουμε στις προπονήσεις και αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά και ήταν ένα καλό δώρο από εμάς προς τον κόσμο της Ορεστιάδας, που αξίζει να του προσφέρουμε χαρές.»

Ο αρχηγός και ακραίος του Άθλου Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Είναι αρκετά δύσκολοι οι αγώνες, υπάρχει πίεση όπως είναι λογικό, αλλά θεωρώ ότι με τέτοιο κόσμο αυτή η ομάδα είναι δύσκολο να χάσει! Μία νίκη του κόσμου, που μας δίνει τρομερή ενέργεια και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η παραμονή. Έχει μείνει ακόμη ένα βήμα, σημαντικό, τελευταίο, που εκεί θα κριθούν όλα. Είναι μια εβδομάδα που πρέπει να δουλέψουμε σωστά ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε άλλη μία νίκη

. Στο β’ σετ υπήρξε μία νευρικότητα σε μία φάση που δεν ξέρω αν ήταν σωστή η λανθασμένη με την αποβολή του ακραίου μας, δημιουργήθηκε μία… αναμπουμπούλα, αλλά παρόλα αυτά αντέξαμε στην πίεση και κάναμε το 2-0, ώστε μετά ήταν πιο εύκολο για εμάς να πάρουμε το τρίποντο. Σίγουρα η νίκη αυτή είναι και ένα δώρο για την αυριανή μεγάλη γιορτή του προέδρου μας, εκ μέρους του αρχηγού του ευχόμαστε χρόνια πολλά, με υγεία και μακάρι να πετύχουμε το στόχο της παραμονής για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί»!

*Πριν την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον παρατηρητή Ζήση Σαρδάνη στον β’ διιατητή της αναμέτρησης, Αδαμάντιο Τζεπκινλή του συνδέσμου Θράκης για την πολυετή του προσφορά στο άθλημα και στη διαιτησία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ