1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2023 01:06

Μιλενκόσκι: «Μεγάλη νίκη και τεράστια η βοήθεια του κόσμου»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι δήλωσε για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και την ισοφάριση σε 1-1:

«Μείναμε ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Όταν χάνεις διαφορά επτά πόντων στο σετ τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ο Ιντάλγκο σέρβιρε υπέροχα. Πως να τον σταματήσεις; Παρόλα αυτά στο 5ο σετ μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του, είναι μία dream team που παίζει καταπληκτικά.

Διασφαλίσαμε σήμερα ότι θα παίξουμε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι σε τρομερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος βοήθησε πολύ σήμερα, τον ευχαριστούμε και τους δώσαμε μεγάλη χαρά. Έγινε ένας μεγάλος αγώνας και αυτό ωφελεί το ελληνικό βόλεϊ».

  Ο ακραίος του Π.Α.Ο.Κ. Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια που καταβάλουμε και λίγο παραπάνω που βλέπω τον κόσμο στις κερκίδες με το χαμόγελο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και ίσως και στην τύχη. Όταν πας στο τάι μπρέικ πρέπει να την έχεις με το μέρος σου. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε την σειρά και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ