1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2022 17:59

Γιορντάνοφ: Γύρισα σπίτι μου για να τελειώσω τη καριέρα μου (vid)

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι γύρισε σπίτι του για να τελειώσει την σπουδαία καριέρα του, χωρίς όμως να βάζει ημερομηνία λήξης. Στη media day του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε μίλησε και ο Καναδός πασαδόρος του Μίλωνα Λουκ Χερ.

Ο βετεράνος Μπόγιαν Γιορντάνοφ που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλων και θα είναι από τα μεγάλα αστέρια του νέο πρωταθλήματος είπε: «Γύρισα σπίτι μου. Ξέρουν όλοι πόσο αγαπάω την Ελλάδα. Με τον Μίλωνα μιλάω τα τελευταία δύο χρόνια, όμως λόγω της πανδημίας είχα μείνει στη Βουλγαρία. Φέτος αποφάσισα να έρθω και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου, θα εξαρτηθεί από το πως νιώθω το σώμα μου. Το γουστάρω ακόμα πολύ ακόμα και δεν έχω βάλει ακόμα ημερομηνία λήξης».

Για το ρόστερ του Μίλωνα: «Μία ομάδα πρέπει να διαθέτει έμπειρους αθλητές και νέα παιδιά για να μάθουν από εμάς. Έχουμε πολύ καλά παιδιά και ελπίζω να πάνε ψηλά στο βόλεϊ».

Χερ: «Αγαπάω ήδη την Ελλάδα»

Ο Καναδός πασαδόρος του Μίλωνα Λουκ Χερ δήλωσε:  «Αγαπάω ήδη την Ελλάδα και όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και το έχω ήδη δει με τα φιλικά που έχουμε παίξει. Ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός και θεωρώ πως έκανα τη σωστή επιλογή να έρθω στον Μίλωνα. Ένα επιπλέον κίνητρο είναι ότι θα παίξουμε και στην Ευρώπη και θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες από άλλες χώρες της Ευρώπης».

 



Media







Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ