1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2022 18:01

Χανδρινός, Θεοδόσης, Νανόπουλος: Οι τρεις... νέοι του Μίλωνα μιλούν για τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη (vids)

Ο Μίλωνας όλα τα χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό βόλεϊ επενδύει και δημιουργεί νέους αθλητές, στοιχείο που κράτησε και φέτος ο Σάκης Ψάρρας στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, με τον Άρη Χανδρινό, τον Δημήτρη Θεοδόση και τον Αλέξανδρο Νανόπουλο να είναι τρεις αθλητές που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύλλογο στη Volley League.

 

Χανδρινός: «Μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά»

O λίμπερο Άρης Χανδρινός δήλωσε: «Eίμαστε σε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο που δουλεύουμε πολύ και έχουμε στόχο να βελτιωνόμαστε. Οι αγώνες που είχα πέρυσι με βοήθησαν πολύ. Ευχαριστώ τον κόουτς που με έχει εμπιστευτεί. Μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω. Ο αδελφός μου θα είναι αντίπαλος στον Ολυμπιακό και τον περιμένω στην πρεμιέρα. Μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά στη Χάποελ και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».

Θεοδόσης: «Μεγάλη μου τιμή»

Ο νεαρός κεντρικός Δημήτρης Θεοδόσης που είναι από τα νέα πρόσωπα της ομάδας του Μίλωνα είπε: «Έχω ήδη αποκομήσει πάρα πολλά. Εκανα σημαντική αναβάθμιση από την Pre League στη Volley League. Είμαι στεναχωρημένος που έχασα την προετοιμασία επειδή ήμουν με την Εθνική ομάδα στην αποστολή του Ευρωπαϊκού στην Ιταλία αλλά προσπαθώ να φτάσω την υπόλοιπη ομάδα. Κερδίζω πολλά πράγματα. Μόνο που είμαι συμπαίκτης με αυτούς τους σπουδαίους αθλητές είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη τιμή που θα είμαι μέλος της ομάδας του Μίλωνα που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Χαίρομαι που με αποκαλούν "ελπίδα" του Μίλωνα. Πιστεύει το σωματείο σε μένα και τον Αλέξανδρο και μας το δείχνουν».

Νανόπουλος: «Ήρθα για να βελτιωθώ»

Ο διεθνής ακραίος Αλέξανδρος Νανόπουλος που αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας μίλησε για την επιλογή να έρθει στον Μίλωνα: «Είναι ευλογία στην ηλικία μου να έχεις δίπλα σου τόσους μεγάλους παίκτες και προπονητές. Έχω ήδη πάρει πολλά από αυτούς και κάθε μέρα μαθαίνω. Η επιλογή μου να έρθω στον Μίλωνα είναι μία πρόκληση για μένα. Ήρθα να βελτιωθώ και να φτάσουμε ομαδικά όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την πορεία των Εθνικών ομάδων παίδων και εφήβων: «Με τους παίδες παίξαμε στα τελικά στη Γεωργία και με τους εφήβους στην Ιταλία και προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Λόγω πανδημίας είχαμε χάσει διοργανώσεις και αυτό έπαιξε ρόλο. Κάναμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις, θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν έγινε».

 



Media







Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ