1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2022 17:55

Σακελλαρίδης, Παπασταθόπουλος: «Τα καλύτερα για τον Μίλωνα είναι μπροστά»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σακελλαρίδης και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Κώστας Παπασταθόπουλος μίλησαν για την ιστορική φετινή σεζόν για τον Μίλωνα, τονίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται.

 



Σακελλαρίδης: «Βαριά ιστορία, τα καλύτερα που έρχονται»

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Μιχάλης Σακελλαρίδης είπε: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Πάμε όπως παλιά για τα καλύτερα που έρχονται. Οπως ξέρετε ο Μίλωνας στο βόλεϊ έχει βαριά ιστορία στο ανδρικό βόλεϊ με δύο τίτλους πρωταθλημάτων. Τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα σε παίδες και εφήβους, είμαστε τρία χρόνια στη Volley League και εφέτος θα κάνουμε ντεμπούτο στην Ευρώπη. Για αυτό είμαστε περήφανοι και πολύ αισιόδοξοι γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά».

Παπασταθόπουλος: «Ευρωπαίοι και είμαστε χαρούμενοι»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Μίλωνας Κώστας Παπασταθόπουλος τόνισε: «Φέτος είμαστε Ευρωπαίοι και είμαστε χαρούμενοι γι'αυτό. Γράφουμε ιστορία φέτος και εύχομαι η πορεία αυτή να μην είναι κομήτης και να συνεχιστεί. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας σαν διοίκηση. Να προάγουμε το άθλημα και νέους παίκτες. Έχουμε κατακτήσει τη κορυφή του δεύτερου γκρουπ του ελληνικού βόλεϊ, γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς. Μας ικανοποιεί όμως που είμαστε στη κορυφή του δεύτερου γκρουπ και στόχος είναι να παραμείνουμε. Πάλι θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης, πάντα με τη λογική να βγάζουμε νέα παιδιά. Το εγχείρημα με τον Σπύρο Χανδρινό στέφθηκε με επιτυχία, έρχεται από πίσω και ο αδερφός του Άρης, όπως και άλλα παιδιά. Θέλουμε να κάνουν καριέρα και να αποτελέσει ο Μίλωνας μία καλή ανάμνηση στη σταδιοδρομία τους». Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ενθαρρυντικό που οι ομάδες έγιναν 10. Οι ομάδες είναι ενισχυμένες και θα είναι το δυνατότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων».

 



Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ