1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2013 22:58

Η Καραντάσιου στην διοίκηση της Παναχαϊκής

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει για το τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που περιμένει την απόφαση της γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, ώστε να πάρει την έγκριση και να προχωρήσει στην δημιουργία ΤΑΠ, που θα της δώσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Α1’ Εθνική Βόλεϊ της νέας χρονιάς. Μεταξύ των ονομάδων που θα εμπλακούν είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας του μπιτς βόλεϊ Βάσω Καραντάσιου, σύζυγος του Νίκου Ρουμελιώτη.
Μάλιστα, ο Νίκος Ρουμελιώτης θα ζητήσει να παρευρεθεί στην Γενική Συνέλευση του σύλλογο (σ.σ. το Σάββατο 15/6 – 6μ.μ.), για να μπορεί ο ίδιος να δει πως θα εξελιχθούν οι διαδικασίες, όντας θορυβημένος για τις διαρροές στο τύπο περί αντίδρασης μελών της ΠΓΕ, που ζητούν να μην προχωρήσει η δημιουργία ΤΑΠ του τμήματος βόλεϊ.
 
Ειδικά από την στιγμή που το τμήμα βόλεϊ θα αναλάβει την ανακατασκευή του κλειστού της Αγυιάς, πρότζεκτ που θα στοιχήσει ένα σεβαστό ποσό, η απαγόρευση παρουσίας στην προσεχή Γ.Σ. των ανθρώπων που ηγούνται της προσπάθειας, θα αποτελέσει σκάνδαλο.
 
Ασχέτως των παραπάνω, θέμα που θεωρείται ότι δεν θα μπει εμπόδιο, η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, ανακοινώνει το 5μελες που θα απαρτίζει το Δ.Σ. του ΤΑΠ που αναμένεται να δημιουργηθεί τις επόμενες ημέρες…
 
Τα ονόματα των κ.κ. που θα στελεχώσουν το Δ.Σ. είναι:
Ελένη Δεληγιάννη
Βασιλική Ρουμελιώτη
Βασιλική Καραντάσιου
Πολυξένη Καραντάσιου
Μαρία Ρουμελιώτη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ