1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2013 23:03

Γεωργατζόγλου, Στυλιανέλλης στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ

Το μεγαλύτερο... αγκάθι για τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι το αντρικό βόλεϊ. Το τμήμα από τη στιγμή που ανέβηκε εκ νέου στην Α1 γίνεται ξανά ΤΑΠ και ως εκ τούτου αναβιώνουν κάποια παλιά χρέη, που πρέπει να καλυφθούν.

Τα χρήματα που χρειάζονται είναι αρκετά χαφ, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει λύση μπορεί να βρεθεί... Οι Νίκος Γεωργατζόγλου και Λευτέρης Στυλιανέλλης δείχνουν «ζεστοί» να αναλάβουν το τμήμα, να το χρηματοδοτήσουν  και να το κρατήσουν στην Α1 παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.  Οι δύο άντρες είναι φίλοι εδώ και καιρό, ενώ και πολιτικά ανήκουν στο ίδιο κόμμα (ΛΑΟΣ). Είναι ΑΕΚτζήδες, ενώ ο Γεωργατζόγλου, ο οποίος εκλέχθηκε και στο νέο Δ.Σ., είχε δεσμευτεί πριν τις πρόσφατες εκλογές της Ερασιτεχνικής ότι είχε τον τρόπο να στηρίξει το αντρικό βόλεϊ της ΑΕΚ. Φαίνεται λοιπόν πως φέρνει τον Λευτέρη Στυλιανέλλη στα κοινά της ΑΕΚ... Έναν άνθρωπο που δείχνει να έχει την οικονομικά δυνατότητα να στηρίξει σε μεγάλο βαθμό (μαζί με τον Γεωργατζόγλου) το τμήμα, καθώς  είναι εφοπλιστής έχοντας στην κατοχή του εργοστάσιο παρασκευής υλικών καθαρισμού. Οι συζητήσεις των Γεωργατζόγλου - Στυλιανέλλη με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο έχουν γίνει και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: aek365.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ