1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-06-2013 13:00

Ενόχληση στην Ορεστιάδα για το λευκό του Εθνικού

Ενοχλημένοι παρούσιάζονται στην Ορεστιάδα με τη στάση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατά τη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ και την ψηφοφορία για την επικύρωση της βαθμολογίας. 

«Γράφτηκε, ακούστηκε στην Αθήνα, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω ότι ο Εθνικός ψήφισε λευκό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιζάνης, μιλώντας στην Δέλτα Τηλεόραση. Όπως αποκάλυψε, μίλησε πριν την συνεδρίαση με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα αλλά δεν είχε καμία επικοινωνία μετά, κάτι που ωστόσο θα επιδιώξει με δεδομένα τα δημοσιεύματα.

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε αυτό το πράγμα. Αυτοί μεταξύ τους στην Αθήνα κάνουν τα παιχνίδια τους, και αν εμείς μεταξύ μας, εδώ στον Έβρο, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον, τότε δεν έχουμε καμία τύχη.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο, αν και γράφτηκε και ακούστηκε στον Τύπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιζάνη, ενώ αναφέρθηκε και στην ουσία της υπόθεσης.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ. Χ. Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 12:52 posted by Γ. Χ.

    Να το πιστευεις φιλε μου. Σιγα μη χαλασει τις δημοσιες σχεσεις του ο Εθνικος για εσας και στενοχωρησει προεδρους και παρατρεχαμενους. Τα παντα στη λιγκα ειναι δημοσιες σχεσεις. Αν τα εχεις καλα με αυτους που πρεπει προοδευεις αν οχι παθαινεις αυτα που επαθες εσυ και ο Ηρακλης που θελουν να μας πεισουν οτι ειναι η μοναδικη ομαδα με προβληματα. Θα μαθετε κι εσεις σιγα σιγα. Προπαντων δημοσιες σχεσεις με αυτους που πρεπει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ