1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2021 23:57

Σωκράτης Τζιουμάκας: «Κρατάμε τη νίκη και τους δύο σημαντικούς βαθμούς»

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε:

«Σήμερα έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Όταν γίνεται τέτοιο παιχνίδι με πολλές αμφίρροπες αλλαγές και ανατροπές θα γίνουν και τα λάθη, είναι λογικό. Στο τέλος επικρατήσαμε 3-2 σετ, κρατάω την νίκη, πολύ σημαντικοί οι 2 βαθμοί, αυτό που θέλαμε δηλαδή, να κερδίσουμε. Τώρα όσο για το επόμενο παιχνίδι είναι μετά από 3 μέρες.

Αύριο θα ξεκουραστούμε λίγο, θα πάρουμε κάποιες ανάσες. Είναι λογικό υπάρχει μεγάλη πίεση. Εάν μας υποτιμήσουν σίγουρα θα την πληρώσουν. Αρχίζουν παίζουν πολύ καλά. Όσο περνάει ο καιρός παίζουν και καλύτερα. Σιγά σιγά αρχίζουν και οι προσθήκες μας προπονούνται, βρίσκουν ρυθμό, θα μπούνε και αυτές, είμαστε καλά.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έμεινε λίγο πίσω, αλλά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα. Υπάρχει ένας άλλος γύρος.Ο ΠΑΟΚ έμεινε λίγο πίσω γιατί είχε τραυματισμούς, είχε ατυχίες, έκανε αλλαγές παικτών. Δεν τελείωσε τίποτα και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα δε εν αι αμελητέα ποσότητα. Για μένα ο Ολυμπιακός με τη Σύρο έχουν προβάδισμα».

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Γιώργος Τζιουμάκας δήλωσε: «Το παιχνίδι σήμερα ήταν πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες και σίγουρα το να παίζεις δύο φορές την εβδομάδα, προκαλεί κούραση και εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλητές που παίζουν στα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το πρωτάθλημα φέτος και δεν μας πειράζει. Ήταν ένα ντέρμπι και το ξέραμε από την αρχή, θα μπορούσαμε αν είμασταν πιο προσεκτικοί στο 4ο σετ να πάρουμε το τρίποντο, αλλά κάποια δικά μας λάθη και κάποιες καλές ενέργειες του αντιπάλου, δεν μας το επέτρεψαν. Πήγαμε στο ται μπρέικ, κερδίσαμε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη μας νίκη μέσα στην Βέροια και συνεχίζουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ