1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2021 00:06

Δημήτρης Καζάζης: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ιδιαίτερα στον Στιβαχτή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για την σπουδαία επικράτηση των «ερυθρόλευκων»:

«Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μου γιατί ήταν πολύ καλοί σήμερα. Αυτό που τους είχα πει είναι να έχουν υπομονή γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και ήθελε μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Μετά το πρώτο σετ επιβάλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και ήταν μία δίκαιη και καθαρή νίκη. Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικούς αθλητές και μπορεί να συμβεί να μην είναι η ημέρα κάποιου αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Γι'αυτό θέλουμε να έχουμε μία ομάδα με πολλές επιλογές και αυτό δείξαμε. Εξαιρετικός ήταν και ο Στιβαχτής, έφτιαξε το παιχνίδι μας και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε:

«Στο πρώτο σετ ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι ασχέτως δυναμικής. Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και αυτό φάνηκε. Είμαι τρεις μέρες στην ομάδα, διακρίνω σπιρτάδα, μέταλλο και όλα τα παιδιά είναι έτοιμα. Στον Ολυμπιακό παίζεις για να κατακτήσεις τα πάντα. Είναι σε όλα τα αθλήματα πρώτος και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε την ανωτερότητά μας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ