1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2021 23:25

Σάκης Ψάρρας: « Στόχος μας είναι να αποφύγουμε την 8η θέση»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε για την ήττα της ομάδας του στο τάϊ μπρέικ

«Έγινε ένα πάρα πού ωραίο παιχνίδι, ανταγωνιστικό με ένταση, ωραίες φάσεις, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, παίζαμε πόντο-πόντο και χαιρόμαστε πολύ που είμασταν μέρος αυτού του αγώνα, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο Φίλιππος Βέροιας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί μετά την φυγή του Ανδρεάδη, αποδυναμωθήκαμε, αλλά πάνω απ’ όλα έχει σημασία η ομάδα. Καταφέραμε και κοντράραμε μία πάρα πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα, που αξίζει συγχαρητήρια και τελικά η νίκη πήγε δίκαια στην ομάδα της Βέροιας, που αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει. Στόχος της ομάδας μας φέτος από την αρχή ήταν διττός: να αποφύγουμε την 8η θέση, είτε υποβιβάζονταν κάποιος, είτε συμμετέχοντας στα πλέι άουτ και αυτό και μόνο είναι μία μεγάλη επιτυχία.

Ο δεύτερος στόχος μας ήταν να να βγάλουμε κάποια νέα παιδιά και να δώσουμε κάτι καινούριο στο ελληνικό βόλεϊ. Είτε όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού και οργάνωση μιας ομάδας. είτε σε επίπεδο αθλητών, όπως αυτή τη στιγμή έχουμε το 19χρονο Σπύρο Χανδρινό και όπως είδατε ήταν εκ των πρωταγωνιστών και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Ο κεντρικός του Μίλωνα Μιλτιάδης Τσαρκάτογλου που πήρε τη θέση του Ανδρέα Ανδρεάδη είπε:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι… Το γεγονός ότι παίξαμε 5 σετ δείχνει ότι και οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες και ισοδύναμες. Εμείς προερχόμασταν από την απουσία του βασικού κεντρικού μας, του Ανδρεάδη και κλήθηκα εγώ να καλύψω το κενό του. Ήταν η πρώτη φορά που παραταχθήκαμε με αυτό το σχήμα και ευελπιστούμε ότι στα επόμενα ματς θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ