1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-05-2013 21:22

«Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα...»

Κάτι χρειάζεται για να αλλάξει το ελληνικό βόλεϊ και η πρόταση για κλειστή λίγκα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτή είναι η άποψη που εξέφρασε την κάμερα της ΕΣΑΠ ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, μετά τη συνάντηση των προπονητών με την ιδοίκηση της διοργανώτριας.

«Ήταν άλλη μία σοβαρή συνάντηση. Είχε γίνει και πέρσι μία ανάλογη συνάντηση και κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνονται συνέχεια τέτοιες συναντήσεις. Συζητήθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα. Το πιο σοβαρό για μένα ήταν το ζήτημα της κλειστής Λίγκας με κριτήρια κυρίως οικονομικά και οργανωτικά. Θεωρώ πως είναι το σκαλί για να αλλάξει τελείως το ελληνικό βόλεϊ. Χρειαζόμαστε κάτι για να αλλάξουμε... Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Πρέπει να κάνουμε πιο γρήγορα από τους άλλους διότι μας έχουν ξεπεράσει. Πρότεινα αλλαγή στο σύστημα των πλέι οφ ώστε να παίζουν στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-8 και όχι 1-4 και 5-8. Μου άρεσε όπως λειτούργησε η Α1 την σεζόν 2012-13. Είχαμε μία καλή σεζόν και οι ομάδες και η διαιτησία. Ηταν από τις καλύτερες χρονιές για τη διαιτησία και βοήθησε πολύ το video referee. Το σημαντικότερο είναι να γίνει κλειστή Λίγκα. Αν τηρείς τις προϋποθέσεις που θέτει η ΕΣΑΠ δεν θα πέφτεις. Μιλάμε για οργανωτικές προϋποθέσεις, οργανωτικές, οικονομικές προϋποθέσεις. Δεν θα υποβιβαστεί η τελευταία ομάδα αλλά η ομάδα που δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις της ΕΣΑΠ. Αυτά όλα βοηθούν στην ανάπτυξη του πρωταθλήματος που πουλάμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ