1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-05-2013 20:08

«Μεγάλη Παναχαϊκή και στο βόλεϊ»

Για την... αρρώστια του βόλεϊ και το πώς θα βελτιωθεί το άθλημα, μίλησε στην κάμερα της ΕΣΑΠ ο προπονητής της Παναχαϊκής, Άρης Αγγελόπουλος μετά την συνάντηση των προπονητών με τη διοργανώτρια.

«Ποτέ δεν χάσαμε την επαφή μας με το βόλεϊ γιατί αυτή είναι η αρρώστια μας. Η πρόσκληση αυτή την ΕΣΑΠ τιμά τον Έλληνα προπονητή. Τέθηκαν πολλά θέματα στην ατζέντα. Κάποια τα αναλύσαμε και κάποια όχι. Ακούστηκαν πολλές προτάσεις και τέθηκαν πολλά θέματα. Υπάρχει πολύ ενέργεια από την ΕΣΑΠ και όλα δείχνουν πως είμαστε σε καλό δρόμο. Οργανωτικά το πρωτάθλημα θα βαδίσει στα ίδια με κάποιες βελτιώσεις. Ένα επιτυχημένο μοντέλο δεν το αλλάζεις, απλά το διορθώνεις και το βελτιώνεις με καινούργιες ιδέες. Η κλειστή Λίγκα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και περισσότερο στην εξυγίανση και στην ωρίμανση επαγγελματικών καταστάσεων που θέλουμε να δούμε στις ομάδες μας. Στην Παναχαϊκή συνεχίζουμε τις προπονήσεις με όσους παίκτες έχουν διάθεση. Φιλοδοξούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα λαμβάνοντας υπ΄όψη ότι εκπροσωπούμε όλη την Πάτρα και ένα μεγάλο σύλλογο στο ποδόσφαιρο με φιλοδοξία να τον κάνουμε μεγάλο και στο βόλεϊ».

Πηγή: volleyleague.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ