1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-05-2013 20:52

Νίκος Ζαλμάς: «Η ΕΟΠΕ πρέπει να αναθεωρήσει...»

Στην αλληλοβοήθεια μεταξύ ΕΣΑΠ, προπονητών και παικτών εστίασε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, μιλώντας στην κάμερα της διοργανώτριας, λίγο μετά από τη συνάντηση των δύο πλευρών. Ο δευτεραθλητής αναφέρθηκε στην «κλειστή Λίγκα» αλλά και στις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η ΕΟΠΕ ώστε «να είναι κοντά τα δεδομένα της με τα δεδομένα που παρουσιάζονται στην Α1 ανδρών».
«Ήταν πράγματι μια εποικοδομητική συζήτηση, όχι μόνο λόγω χρονικής διάρκειας αφού περάσαμε τις 5 ώρες αλλά και ως προς την ποιότητα. Επίσης τέθηκαν 2-3 ζητήματα ενδιαφέροντα μέσα στην ατζέντα των θεμάτων που χρίζουν μεγάλης ανάλυσης. Είναι ζητήματα ανάλυσης, βοήθειας των παικτών και αξιοποίησης τους με τουρνουά, καμπ και άλλες διοργανώσεις. Αυτό που φαίνεται είναι ότι και η ΕΣΑΠ και οι προπονητές προβληματιζόμαστε για το που πηγαίνουμε και για το πως μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε. Μιλήσαμε για την επιμόρφωση των προπονητών αλλά και για το πως θα κρατήσουμε κοντά μας τους αθλητές. Η ατζέντα ήταν μεγάλη και κατατέθηκαν πολλές και σημαντικές προτάσεις. Σίγουρα έγιναν πολλά θετικά τη σεζόν που τελείωσε και τέθηκαν μικροί προβληματισμοί για μικροαλλαγές για τη νέα περίοδο. Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Το σημαντικό είναι ότι τέθηκαν ζητήματα ανάπτυξης του ανδρικού βόλεϊ και επιμόρφωσης των προπονητών. Η κλειστή Λίγκα είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα που όπως φαίνεται θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο αλλά εάν είναι να εφαρμοστεί θα εφαρμοστεί μετά από δύο χρόνια. Όλοι συμφώνησαν πως έχουμε αργήσει. Τα πράγματα προς τα εκεί πηγαίνουν... Μεγάλο θέμα είναι και η συνεργασία με την ΕΟΠΕ η οποία κι εκείνη θα πρέπει να καταλάβει λίγο το που ακριβώς πηγαίνει τα πράγματα σε ένα παγκόσμιο βόλεϊ και το τι ακριβώς μπορεί να πουλήσει η ίδια, είτε με αναθεώρηση ενδεχομένως και κάποιων πραγμάτων στις κατηγορίες έτσι όπως τις έχει δημιουργήσει έτσι ώστε να είναι κοντά τα δεδομένα της με τα δεδομένα που παρουσιάζονται στην Α1 ανδρών».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link nikman Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 08:32 posted by nikman

    Τι σχέση έχει το παγκόσμιο Βόλεϊ με το Ελληνικό; Στις ιδέες, στη θεωρία και στα λόγια τα πάμε καλά, στην πράξη τα χαλάμε... Και λέω τα χαλάμε γιατί αυτό που ακόυγεται συνήθως, έιναι "τα χαλάνε"...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ