1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 19:09

«Ευχαριστώ το Φοίνικα, κολώνα ο Παλιόπορτας»

Ο Βασίλης Κουρνέτας μετά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Φοίνικα Σύρου και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Παλιόπορτα:
«Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στη Σύρο με την ομάδα του Φοίνικα και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου, σε όλους τους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και σε όλο το επιτελείο της ομάδας με το οποίο συνεργάστηκα. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παλιόπορτα, ο οποίος είναι η “κολώνα” πάνω στην οποία στηρίζεται το “οικοδόμημα” του Φοίνικα Σύρου και εκτός από ένας πολύ σημαντικός παράγοντας του βόλεϊ είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Σύρου που στηρίζει την ομάδα, με τον οποίο είχαμε ένα υπέροχο δέσιμο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί αυτά τα δύο χρόνια είναι δεδομένο ότι θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου».

1 σχόλιο

  • Comment Link Syrosfan Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 21:21 posted by Syrosfan

    Βασιλη,καλη επιτυχια.Εινα κριμα που δεν πηρες ενα τιτλο στο νησι.Εαν περσυ οι φορεις του βολει(εσαπ,εοπε,γ.γ αθλητισμμου),δεν ηταν διαπλεκομενοι, τωρα θα ησουν πρωταθλητης και με τον Φοινικα Συρου.Μια καθαρη και εντιμη ομαδα. Καλη συνεχεια.Η Συρος θα σε θυματε παντα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ