1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2013 00:09

Τέλος ο Μαυροβουνιώτης από τον ΠΑΟΚ, λόγω... Ιατρικής

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης, καθώς δεν δέχτηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση της ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου.

Ο νεαρός ακραίος ήταν στα πλάνα του Στέλιου Καζάζη και για τη νέα σεζόν, αλλά προσωπικοί λόγοι που έχουν να κάνουν με τις οι αυξημένες απαιτήσεις που έχει στο Πανεπιστήμιο, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στον δικέφαλο. Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης είναι στο τελευταίο έτος της Ιατρικής και φέτος θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στις σπουδές του προκειμένου να πάρει το πτυχίο του.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ μετά και τη δήλωση συμμετοχής του στο CEV Cup θα έχει φέτος διπλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρκετά ταξίδια και μεγαλύτερο φόρτο στις προπονήσεις, κάτι που ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την παραμονή του παίκτη. Ο Μαυροβουνιώτης ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον προπονητή του για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον  ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά.

  Την ίδια ώρα οι διαπραγματεύσεις  με παίκτες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η διοίκηση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ