1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-05-2013 21:32

«Γιατί όχι στην Παναχαϊκή;»

Ο Γιάννης Μαντέκας είχε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παμβοχαϊκού και πολλές ομάδες τον... έχουν βάλει στο μάτι. Μία από αυτές είναι και η Παναχαϊκή. Ο Πατρινός ακραίος, μιλώντας στην εφημερίδα «Γνωμη», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο σύλλογο της γενέτειράς του. 

-Φέτος έκανες εκπληκτική χρονιά με την φανέλα του Παμβοχαικού ο οποίος έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πως νιώθεις και αν περιμένατε τέτοια πορεία;


Γ.Μ.: «Σίγουρα η χρονιά φέτος ήταν πολύ πετυχημένη τόσο για την ομάδα όσο και για μένα. Φτάσαμε στους τελικούς και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί συνέβαλα και εγω τα μέγιστα και βοήθησα όσο μπορούσα για αυτή την πορεία».

- Τα πλάνα για την επόμενη χρονιά;

Γ.Μ.: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε ένα πολύ καλό επίπεδο με μια ομάδα που έχει τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Είτε είναι η ομάδα που ήμουν φέτος είτε κάποια αλλαγή ομάδα».

- Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής που ανέβηκε στην Α1 Εθνική; Υπάρχει κρούση;

Γ.Μ.: «Σίγουρα το να παίζεις στην πόλη σου, κοντά στην οικογένεια σου κ τους φίλους σου και με συμπαίκτες που έχεις μεγαλώσει μαζί είναι οτι καλύτερο και μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό συνδυασμό. Και νομίζω ότι η ΠΓΕ καλώς αποσκοπεί εκεί. Πάντως δεν υπάρχει κάποια κρούση, αλλά γιατί οχι, αν η ΠΓΕ πλήρη κάποιες προϋποθέσεις και πληρώ και εγώ κάποιες προϋποθέσεις ως προς την ομάδα. Είτε συνεργαστώ είτε όχι χαίρομαι πολύ που στην πόλη μου υπάρχει μια ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, και της εύχομαι να μείνει ένα υγιές σωματείο και να παράγει και να προάγει καλό βόλεϊ με πολύ καλές πορείες κάθε χρονιά».

- Ένα σχόλιο για την ΕΑΠ στην οποία έκανες τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα και πλέον βρίσκεται στο τοπικό πρωτάθλημα;

Γ.Μ.: «Η ΕΑΠ έκανε τον κύκλο της σαν ομάδα και δυστυχώς βρίσκεται στο τοπικό. Δεν είμαι αρμόδιος να εξηγήσω τους λόγους της πορείας της αλλά σαν αθλητής που ανδρώθηκε εκεί νιώθω πικρία γι αυτή την κατάληξη. Αν έχει ανθρώπους που αγαπούν το σωματείο σίγουρα θα βρουν τρόπο να εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ