1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2017 22:43

Μουνιόθ: «Ευτυχισμένοι από το αποτέλεσμα»

Απόλυτα ικανοποιημένος απο την μεγαλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, σχολίασε:
«Είμαστε ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα, δεν είναι εύκολο να έρχεσαι και να κερδίζεις εδώ. Δεν παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι, σε κάποια σημεία κάναμε λάθη και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να μπει στο παιχνίδι. Αυτά τα λάθη πρέπει να τα δουλέψουμε.

Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες στην ομάδα και θέλουμε χρόνο για να βελτιώσουμε κάποια τακτικά ζητήματα και αυτοματισμούς.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος στα κρίσιμα παιχνίδια. Ξεκίνησε διαφορετικά στην αρχή της σεζόν, όμως υπήρξαν αλλαγές και περιμένουμε να αντιδράσει και να δείξει διαφορετική εικόνα στη συνέχεια της σεζόν.

Καταλαβαίνω τη σημασία των παιχνιδιών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί το Τσαμπιος Λιγκ και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί γιατί θα αγωνίζεται απέναντι σε δυνατές ομάδες. Για σήμερα, ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε".

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ