1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-11-2017 00:51

«Ροντέο» με Ρουμελιώτη στο Μετς και παράπονα από την Παναχαϊκή

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή είχε και πάλι ένταση. Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι και επικράτησαν με 3-0 των Πατρινών που έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Γεωργουλέα - Φραγκάκη.
Αιτία η αποβολή του αρχηγού και της ομάδας Νίκου Ρουμελιώτη και του τιμ μάννατζερ Κώστα Παπασταθόπουλο

Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 10-10. Ο Μπέλος με επίθεση έκανε το 11-10, ενώ επίθεση του Ρουμελιώτη δόθηκε άουτ. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και αποβολές.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος τόνισε ότι το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

«Κάναμε τη χειρότερη την εμφάνιση μας στην εφετινή σεζόν. Είχαμε τόσο άσχημο ρυθμό που συμπαρασύραμε ακόμα και τον διαιτητή. Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση όλων. Πάντως μία καλή ομάδα μπορεί να αντιπαρέρχεται κακές διαιτησίες. Παίξαμε για πρώτη φορά πλήρης ως ομάδα αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Φυσικά και με ανησυχούν οι πέντε ήττες αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε στα λάθη μας και στις αδυναμίες μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς καλύτερος σε σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Λιγκ Καπ. Εχει βρει ρυθμό και είχε καλύτερη ψυχολογία»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ