1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2017 22:21

Πετρέας: «Δείξαμε σοβαρότητα και ποιότητα»

O κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης του ντερμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ, στο osfp.gr:

«Εμείς για τρία σετ ήμασταν αρκετά σοβαροί και δείξαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και δείχνουμε από την αρχή της χρονιάς. Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ μας πίεσε αρκετά από το σερβίς και ήταν η πρώτη φορά που πιεστήκαμε κατά αυτό τον τρόπο αλλά η ομάδα αντέδρασε και κατέκτησε σχετικά εύκολα αυτή τη νίκη που δεν είναι τίποτα άλλο από τρεις βαθμοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Ινεγκόλ. Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά στην Τουρκία. Ήταν μια εβδομάδα μακριά από το σπίτι μας και νομίζω τα πήγαμε περίφημα.

Πρέπει να τελειώσουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας που θα είναι και η πρώτη φορά που θα παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Αυτή η ομάδα έχει δείξει το μπορεί να κάνει, βάση προγραμματισμού όσο προχωράει η σεζόν θα γίνεται ακόμα καλύτερη και θέλουμε τον κόσμο να έρθει, να στηρίξει την ομάδα μας. Θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ