1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2017 21:25

Ρίτσι: «Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας»

Ικανοποιημένος από την γενικότερη εμφάνιση των παικτών του αλλα όχι από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ικανοποιημένος για το παιχνίδι, σίγουρα λόγω της ήττας δεν θα το… γιορτάσω, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και από διάφορες καταστάσεις που συνέβησαν απόψε.

Η ομάδα πρέπει να λύση κάποια μικροπροβλήματα, αλλά είμαστε σίγουρα στον καλό δρόμο. Από αυτόν τον τρόπο σκέψης, το αποτέλεσμα δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, αν υπάρχει κάτι αρνητικό, είναι τα πολλά λάθη, υπήρξαν πολλά λάθη στο σερβίς και την επίθεση.

Πρέπει να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια πιο ισορροπημένοι και θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως διαχειριστήκαμε καλά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, την δυσκολία της αναμέτρησης, δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό από την μια μέρα στην άλλη.

Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών στο 2ο σετ και για το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Θα ήθελα να παρακάμψω το 3ο σετ, οποιοδήποτε σχόλιο θα ήταν δύσκολο.


Η ομάδα ξόδεψε πολύ ενέργεια για να ανταπελξέθει σε εκείνο το σημείο, αυτά συμβαίνουν στο βόλεϊ.

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για εμάς ώστε να αποδώσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας, όλα τα παιδιά όμως έρχονται με διάθεση για να προπονηθούν και να ανέβει η απόδοση της ομάδας, προσπαθούν με πολύ σοβαρό τρόπο για να τα καταφέρουν. Αυτή η προσπάθεια σίγουρα θα μας φέρει καλύτερη απόδοση».





Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ