1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2017 00:58

Ψάρρας: «Διαβασμένοι σε μπλοκ και άμυνα»

Απόλυτα ικανοποιημενος ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τη νίκη του Εθνικού κόντρα στον Παμβοχαϊκό:

«Για να πω την αλήθεια, βλέπουμε και ξανα βλέπουμε με τα παιδιά τη βαθμολογία και το ευχαριστιόμαστε. Μαζί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή τον οποίο υποδεχόμαστε το Σάββατο.

Για μας είναι πολύ σημαντικό και πολύ συμβολικό για την επιστροφή μας στην κατηγορία. Είναι μία νίκη που ήρθε με πολύ κόπο για την ομάδα μου και πολύ προετοιμασία. Περιορίσαμε τα ατού του Παμβοχαϊκού και αντιμετωπίσαμε την υποδοχή στα τοπ σπιν σερβίς του.

Ήμασταν διαβασμένοι στο μπλοκ άμυνα. Πιστεύω πως εάν προσέχαμε λίγο δεν θα μας γύριζαν το 1ο σετ και ίσως φεύγαμε χωρίς απώλειες. Ο τραυματισμός του Αμπανόζ δεν είναι κάτι σοβαρό. Ζαλίζονταν μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τη μπάλα και δεν ήθελα να ρισκάρω.

Το γεγονός ότι ο Δημητούλης κράτησε την ομάδα δείχνει πως όλα τα παιδιά έχουν το ρόλο τους στην ομάδα με υψηλό δείκτη ετοιμότητας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ