1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2023 21:48

Η απάντηση του Εθνικού Πειραιώς

Με επιστολή της προς το volleynews.gr η επιτροπή του γυναικείου βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς απαντάει στο δημοσιεύμα με τίτλο: H περιπέτεια του Γιάννη και της Αφεντούλας Μπογιατζόγλου

 

Αναλυτικά:

Αγαπητό Volleynews,

Είναι αξιοπερίεργη η ευκολία με την οποία κάποιος παρουσιάζει τους απαράδεκτους χειρισμούς του ως περιπέτεια, την αποκάλυψη των μεθοδεύσεών του ως παρέμβαση, και να εξακολουθεί να αραδιάζει τόσα ψέματα και λάσπη μόνο και μόνο για να καμαρώνει το όνομά του γραμμένο στις ιστοσελίδες και τα SoMe.

Για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού το θέμα θεωρείται λήξαν και έχουν απαντηθεί τα πάντα στο υπόμνημά μας (με στοιχεία, διαλόγους, ημερομηνίες, sms, e-mails, κ.α.) προς την ΕΟΠΕ που έπραξε το αυτονόητο και δικαίωσε το σωματείο μας απορρίπτοντας την εν λόγω αίτηση μεταγραφής χωρίς συγκατάθεση.

Τα παραπάνω στοιχεία βέβαια δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν καθώς αποτελούν μέρος μιας επίσημης διαδικασίας της Ομοσπονδίας. Θα χρησιμοποιηθούν όμως σίγουρα σε οποιαδήποτε άλλη νομική διαδικασία κριθεί απαραίτητη για να σταματήσει επιτέλους η συντονισμένη από τα συγκεκριμένα πρόσωπα προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησης του τμήματος και του ομίλου μας για ίδιον όφελος και προβολή.

Συνεισφέροντας στο καινούργιο και «ιεραποστολικό» έργο της δημιουργίας οργάνου (;) που «θα συμβουλεύει και θα καθοδηγεί ανήλικους αθλητές και αθλήτριες ώστε να μην βρίσκονται «αιχμάλωτοι» σωματείων και παραγόντων καταστρέφοντας καριέρες», προτείνουμε στα στελέχη του οργάνου αυτού να συμβουλεύουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τα παρακάτω:

-Να μη ζητούν μεταγραφή την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου γιατί στην περίπτωση αυτή υπάρχει δόλος και διακυβεύεται ο σχεδιασμός και η πορεία της ομάδας

-Να έχουν επιλέξει εγκαίρως ομάδα με βάση αθλητικά κριτήρια και να μην χτυπούν οι γονείς τελευταία στιγμή πόρτες και τηλέφωνα για να εξυπηρετήσουν τη ματαιοδοξία τους

- Να έχουν πράγματι ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ για την επιλογή τους και όχι ματαιωμένες επιδιώξεις και αποτυχημένες μεθοδεύσεις για προσωπικά οφέλη.

-Να σέβονται και να εκτιμούν τα αθλητικά σωματεία και όχι να πηγαινοέρχονται ρίχνοντας λάσπη πότε στο ένα και πότε στο άλλο

-Να διδάσκουν τα παιδιά να σέβονται τους συναθλητές τους και να μην είναι αλαζόνες

Για την συγκεκριμένη περίπτωση, ο Εθνικός δικαιώθηκε με την απόφαση της ΕΟΠΕ. Οποιαδήποτε αναμόχλευση και επαναπροβολή της εγείρει άλλου είδους σκεπτικά και επιδιώξεις και είναι στην κρίση όλων των ανθρώπων του αθλήματος να καταλάβουν τι εξυπηρετούν.

Η Επιτροπή Γυναικείου Βόλεϊ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ