1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2023 11:06

Η Γεωργιάννα Γρυλλάκη νέο λίμπερο στον Εθνικό Πειραιώς

Την απόκτηση της διεθνούς λίμπερο με τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες Γεωργιάννας Γρυλλάκη ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιώς για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Πειραιώς και το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Ομίλου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με ένα από τα πιο ελπιδοφόρα και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση λίμπερο, που υπάρχουν αυτή την στιγμή στη χώρα μας την 17χρόνη Γεωργιάννα Γρυλλάκη!

Η Αθλήτρια με καταγωγή από την Νάξο, εκτός από την συμμετοχή της με τη Εθνική Κορασίδων της χώρας μας πέρσι, αγωνιζόταν μέχρι τον Δεκέμβριο στην Volleyleague με την ομάδα του ΖΑΟΝ ενώ ξεκίνησε το βόλεϊ στο νησί της, με τα χρώματα του Πανναξιακού όπου και είχε σημαντικές επιτυχίες!

Οι πρώτες δηλώσεις της Γεωργιάννας μετά την συμφωνία της με την ομάδα μας:

" Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την καινούργια αθλητική σεζόν που θα με βρει να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ιστορικής Ομάδας του Εθνικού Πειραιώς!

Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους για την συνέχεια και ελπίζω με την σωστή δουλειά, συνέπεια και σοβαρότητα να τους υλοποιήσουμε πάνω από όλα με υγεία χωρίς τραυματισμούς.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εθνικού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή".

Καλωσόρισες Γεωργιάννα στον Εθνικό μας!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ