1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-04-2013 18:59

«Δεν φτάσαμε εδώ για να κάνουμε πλάκα»

Με σοβαρότητα θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τα ματς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της Βόλεϊ Λιγκ, όπως τόνισε ο τεχνικός των Εβριτών Σάκης Μουστακίδης

«Δεν φτάσαμε μέχρι εδώ για να τα παρατήσουμε και να κάνουμε πλάκα. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είμαστε σοβαροί. Τώρα πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας και το τι μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά στους ημιτελικούς που οι αγώνες είναι τηλεοπτικοί ο Εθνικός θα έχει τεράστιο όφελος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι τον τελευταίο καιρό έχουμε ενεργοποιήσει όλη την τοπική κοινωνία του Έβρου όπως γίνονταν και πολύ παλιά. Μόνο έτσι θα πορευτούμε σε βάθος και σε υψηλό επίπεδο. Μόνο έτσι θα κρατήσουμε εδώ τα παιδιά μας και θα φέρουμε ακόμα περισσότερα στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά και εμείς έχουμε το όνειρο του τελικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ