1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-04-2013 18:45

«Απαγορεύονται τα λάθη»

Να αποφύγουν τα λάθη ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, ενόψει του πρώτου ημιτελικού της Βόλεϊ Λιγκ απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

«Τώρα ξεκινάνε τα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Περνάμε στην τελική ευθεία της Volleyleague. Από εδώ και στο εξής τα λάθη απαγορεύονται, καθώς μπορεί να στοιχίσουν ακριβά. Ολες οι ομάδες είναι δυνατές και ειδικότερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνδυάζει τον νεανικό ενθουσιασμό με την εμπειρία. Επιπλέον δεν θα έχει άγχος. Ως Ολυμπιακός έχουμε μάθει να πορευόμαστε και με την πίεση του πρωταθλητισμού αλλά και με τα προβλήματα των τραυματισμών. Εστιάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά με το ίδιο σκεπτικό, να μπαίνουμε από το πρώτο σερβίς συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και αποφασισμένοι για τη νίκη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Καζάζης είπε: «Η παρουσία των φιλάθλων μας στο κλειστό του Ρέντη είναι για την ομάδα υπερπολύτιμη. Τώρα που κρίνεται ο μεγάλος στόχος μας, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θεωρώ ότι χρειάζεται να είναι ακόμη πιο κοντά στους βολεϊμπολίστες μας και να μας μεταδώσουν ακόμη μεγαλύτερο πάθος κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ