1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-04-2013 20:37

«Να αποδείξουμε πως δεν παλέψαμε άδικα όλη τη σεζόν»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς τόνισε ότι δεν έχουν σημασία οι ήττες από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο και περιμένει νίκες στα ημιτελικά προκειμένου να μην πάει χαμένο το πλεονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Δεν έχουν καμία σημασία οι αγώνες της κανονικής περιόδου τους οποίους και χάσαμε. Είναι διαφορετικές αναμετρήσεις, με διαφορετικές ομάδες και διαφορετικούς προπονητές. Εμείς δεν είχαμε τον Καλντέιρα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Ντος Σάντος και ο Στέλιος Καζάζης δεν ήταν προπονητής. Επι πλέον στον πρώτο αγώνα προερχόμασταν από 11 σετ που είχαμε δώσει στην Ευρώπη. Για μας υπάρχει το πρώτο παιχνίδι και αυτό κοιτάμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πρέπει να προασπίσουμε την έδρα μας και να αποδείξουμε πως δεν παλέψαμε άδικα όλη τη σεζόν για την 2η θέση και το πλεονέκτημα. Θα δούμε τους αγώνες ξεχωριστά. Παίζουμε απέναντι σε μια γεμάτη και έτοιμη ομάδα που είναι φορμαρισμένη. Χρειάζεται ψυχραιμία και μεγάλη υπομονή στην τακτική μας απέναντι σε πολλά πρόσωπα του αντιπάλου. Ακόμη τεχνικά, πρέπει να έχουμε καλό και ποιοτικό σερβίς και μεγάλη υπομονή στην επίθεση απέναντι στο πολύ καλό μπλοκ του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε σε καλή κατάσταση. Σ’ αυτή τη σειρά των σκληρών αγώνων, αλλά και κοντινών στη φιλοσοφία των ομάδων, πρέπει και οι 13 παίκτες μου να είναι πανέτοιμοι. Επίσης περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και στα δύο ματς και να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε το στόχο μας».

«Πάμε για δύο νίκες»

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Γιάννης Μαντέκας έκανε κάλεσμα στον κόσμο της Κορινθίας: «Αρχικά θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας να στηρίξει, όπως κάνει από την αρχή της σεζόν και να γεμίσει το γήπεδο. Δεν χρίζω κάποιο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, νομίζω όποιος δείξει πως το θέλει περισσότερο, θα επικρατήσει. Θεωρώ πως είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια και μετά θα ψάξουμε μια νίκη στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και εκτιμώ πως ουσιαστικά είμαστε ισοδύναμοι. Εμείς θέλουμε να περάσουμε πετυχημένα αυτό το πρώτο στάδιο με τα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Όποιος είναι πιο έτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά θα πάει στον τελικό. Δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι χάσαμε και τις δυο φορές στην κανονική περίοδο. Είναι διαφορετικά ματς οι ημιτελικοί, ο Παμβοχαϊκός είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στον τελικό το πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ