1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2017 20:56

Πάλι χωρίς Ματσιέλ η Κύζικος, ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΟΚ

Στο γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων η οικοδέποινα Κύζικος θα φιλοξενήσει τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς προσατολισμούς αλλά κοινό στόχο τη συγκομιδή βαθμών. (20η αγωνιστική, 8/3, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης).
Η Κύζικος Νέας Περάμου με 11 βαθμούς (έχει 4 νίκες) βρίσκεται στην 11η θέση και θέλει να μείνει κοντά σε Ηρακλή Χαλκίδας και Παναχαϊκή αφενός για να μπει με τις ίδιες προϋποθέσεις στα πλέι άουτ και αφετέρου να ενισχύσει τις πιθανότητες να αφήσει την Ορεστιάδα εκτός πλέι άουτ. Το σοβαρότερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Ματσιέλ ο οποίος και πάλι δεν θα αγωνιστεί.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στους Αγίους Θεοδώρους για να έχει την πρώτη εμπειρία από ένα γυμναστήριο όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Ο δικέφαλος συνεχίζει τη μεγάλη μάχη για την κατάλυψη της 2ης θέσης που για την ώρα κρατάει ο Παναθηναϊκός με έναν βαθμό περισσότερο. Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η καλή εμφάνιση για να αποκτήσει η ομάδα ρυθμό ενόψει του δύσκολου φινάλε αλλά και του φάιναλ-4 του κυπέλλου.

Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κύζικο με 3-0 (25-17, 25-13, 25-11).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ