1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2023 00:44

Ντάρκο Ζάκοτς: «Βγάλαμε αντίδραση εκεί που χρειαζόταν»

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο χρυσό σετ και πλέον βρίσκεται στους «8» του Τσαλεντζ καπ!

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ντάρκο Ζάκοτς μίλησε για το φινάλε θρίλερ του ΠΑΟΚ:

«Να συγχαρώ τις παίκτριες μου που έβγαλαν αντίδραση και έπαιξαν στο χρυσό σετ όπως θέλω. Η Ντιναμό έπαιξε εξαιρετικά, διάβασε τις αδυναμίες, μας ειδικά στην υποδοχή που έχουμε πρόβλημα. Είπα στα κορίτσια πριν τον αγώνα να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να ξεχάσουν το 0-3 στην Κροατία.Δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι από την αρχή με σοβαρότητα.

Μας βοήθησε ο Θεός στο χρυσό σετ και πήραμε την πρόκριση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε. Αυτό που θέλουμε είναι σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας.

Έχουμε μπροστά μας μια μία δύσκολη αποστολή είτε με τη Βισμπάντεν είτε με τη Γαλατασαράι. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών, τα οποία μας ανάγκασαν να αυτοσχεδιάζουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν τον Ιανουάριο και πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχουμε διορθώσει τα λάθη μας και θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε καλύτερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ