1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2017 21:36

Το αήττητο περνάει από τη Μίκρα

Στο κλειστό της Μίκρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volley League 8/3, 18.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης).

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την 20η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο αήττητο της κανονικής περιόδου. Ο Ηρακλής από την άλλη θέλει το θετικό αποτέλεσμα γιατί στα πλέι οφ και στο 1-8 θέλει να αποφύγει τους «ερυθρόλευκους».

Ο «γηραιός» περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος με τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Με 9 νίκες στο ενεργητικό του βρίσκεται στους 28 βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αγωνιστικό πρόβλημα υπάρχει με τον Δημήτρη Ριζόπουλο ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί. Ο Γιάννης Ορφανός προσανατολίζεται να δώσεις ευκαιρίες σε Τζιουμάκα, Μούχλια.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Μίκρα για την 20η νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το κίνητρο τους είναι να πάρουν αήττητη την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ