1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2016 17:23

Νέο ΔΣ στο ΤΑΑ Ηρακλής

Χθες το βράδυ στο Κατσάνειο πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση στον Ηρακλή, ενώ προέκυψε η τριάδα που θα τρέξει τα θέματα στο ΤΑΑ.
Το νέο ΔΣ αποτελείται αρχικά απο τους Μάκη Καλαϊτζίδη (Πρόεδρος), Κώστα Τσιργογιάννη (Αντιπρόεδρος) και Βλάση Γαρέζο, ενώ όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, έχει βρεθεί και ο τρόπος που θα καλυφθεί το οικονομικό άνοιγμα της περασμένης σεζόν.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Κ. Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 21:31 posted by Κ.

    Για να μη λετε οτι δε σας τα ελεγα. Πριν μια βδομαδα σας ειπα πως σιγα μην εφευγαν ο Καλαιτζιδης και ο Τσιργογιαννης, για χαζους τους εχετε. Τι προσκληση ενδιαφεροντος και ανοησιες που γραφουν τα κολληταρια για να ταισουν τους ανιδεους. Ρε σεις αυτοι δεν το κουνανε χιλιοστο. Ειναι δυνατον να φυγει ενας ανυπαρκτος απο εκει που αισθανεται οτι υπαρχει; Ακομα και τωρα ανυπαρκτοι ειναι που να φυγουν κιολας. Λοιπον ετοιμαστειτε φιλοι ηρακληδεις για μια αγχωδη νεα χρονια. Θα δουμε πολλα και ξερω τι γραφω. Υπομονη. Οσο για το βρεθηκε τροπος για χρηματα ναι σας πιστεψαμε. Οτι πειτε. Προσευχηθειτε να υπαρχουν χειροτεροι γιατι το φουντο και η διαλυση μοιαζουν αναποφευκτα. Αναμενομενο με δαυτους. Αληθεια ρε τσακαλακια ποσοι υποψηφιοι ηρθαν να εκδηλωσουν το ενδιαφερον τους; ΚΑΝΕΝΑΣ. Και ουτε θα ερθει οσο ειστε εσεις. Τα κοροιδα τελειωσαν. Μολις την κανετε θα ερθει φως. Οσο ειστε εκει παλεψτε με λιμα για σωτηρια και τηρειστε- μεχρι ποτε- διακανονισμους παλιους κι αλλους που ερχονται. Θα το δειτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ