1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-05-2016 13:08

Νίκολιτς: «Θέλω να μείνω στο Φοίνικα»

Ο ενορχηστρωτής της επιτυχημένης πορείας του Φοίνικα Σύρου, Ντούσκο Νίκολιτς, μίλησε για σπουδαία σεζόν που πέρασε για τους Συριανούς και εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στην ομάδα

«Σίγουρα ήταν μια τεράστια, μια σπουδαία σεζόν. Ηταν επιτυχημένη από όλες τις απόψεις. Αν θυμάσαι, ολοκληρώσαμε τον σχεδιασμό αργότερα σε σχέση με τις άλλες ομάδες και ξεκινήσαμε την προετοιμασία στις 7 Σεπτεμβρίου. Επίσης, είχαμε μικρότερο μπάτζετ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, αλλά τα παιδιά πήγαν περίφημα. Είχαμε εξαιρετικές σχέσεις μέσα στην ομάδα και αυτό φυσικά ήταν πολύ σημαντικό. Κάθε μέρα στην προπόνηση, υπήρχε η ικανοποίηση για όλους. Γενικότερα οι εξαιρετικές σχέσεις που υπήρχαν μέσα στον σύλλογο ήταν το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας μας», είπε αρχικά στην συνεντευξη στο sports-syros.gr

Ο Ντούσκο Νίκολιτς συνέχισε να καταθέτει τις σκέψεις του για την σεζόν που έμεινε χαραγμένη στους Συριανούς, μέχρι την επόμενη. «Ο καθένας έχτισε, έβαλε το δικό του λιθαράκι. Ημασταν πολύ κοντά, μια ανάσα από το να κάνουμε την μεγάλη έκπληξη στους τελικούς πλέι οφ. Είχαμε και τον Ντόκιτς που έπαιζε τραυματίας. Αν ήταν καλά, ποιος ξέρει τι μπορεί να γινόταν. Πάντως οι παίκτες έκαναν σπουδαία προσπάθεια και υπέρβαση, αλλά και βελτίωση. Ο καθένας ήταν καλύτερος, ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τις 7 Σεπτεμβρίου. Γενικότερα είμαι υπερήφανος για αυτό που ζήσαμε με τους παίκτες και με τον σύλλογο».

Οσον αφορά το μέλλον, ο Σέρβος κόουτς ήταν ξεκάθαρος. «Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει τη νέα αγωνιστική σεζόν. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Βλέπω στο ίντερνετ ότι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ξεκινήσει τις μεταγραφές τους. Η ευχή μου είναι να παραμείνω και του χρόνου στον Φοίνικα. Θέλω να παραμείνω και να ξεκινήσω όπως πέρυσι την προετοιμασία, αλλά όπως σου είπα, περιμένω. Αυτή την στιγμή ο Φοίνικας είναι μεγάλο όνομα στο βόλεϊ της Ελλάδας και πρέπει να το διατηρήσει. Οπως σου είπα θέλω να παραμείνω, αλλά αυτό είναι και ερώτηση για την διοίκηση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ