1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2023 22:00

Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Στέλιος Τζιουμάκας

Στον Ηρακλή επέστρεψε ο Στέλιος Τζιουμάκας. Ο 25 χρονος (1μ98) ακραίος έδωσε τα χέρια με τους «κυανόλευκους» του «γηραιού», ώστε να τον ενισχύσει στην προσπάθεια του για άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ηρακλή:

«Σημαντική κίνηση του τμήματος Βόλεϊ του Ν.Γ.Σ. Ηρακλή, με την προσθήκη του Έλληνα ακραίου Στέλιου Τζιουμάκα που ενισχύει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Παλιός γνώριμος του συλλόγου ο Θεσσαλονικιός αθλητής, επιστρέφει για νέες διακρίσεις με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Στέλιος Τζιουμάκας μετά την υπογραφή του στην ομάδα μας, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ηρακλή και στην ομάδα που ανδρώθηκα. Το πλάνο της ομάδας που φτιάχνεται είναι ξεκάθαρο και έχει ως στόχο την άνοδο, γεγονός το οποίο μου έδωσε μεγάλο κίνητρο να υπογράψω. Έχω φοβερές αναμνήσεις από τον κόσμο του Ηρακλή και περιμένω να τις ξαναζήσω. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά γεμάτη με επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ